06 44972920 06 44972920 info@reparatiemaster.nl
Snelle en goede service Originele onderdelen Met en zonder afspraak Transparante prijzen

Telecombinatie Steenbergen

Abonnementen
Naast reparaties aan smartphones en tablets kunt u bij GS-Telecom / Telecombinatie Steenbergen ook terecht voor al uw vragen op het gebied van abonnementen bij alle grote telecomproviders. Als onafhankelijk adviseur nemen wij u mee door het doolhof van telecom-aanbiedingen en geven wij een advies op maat voor het afsluiten of verlengen van uw abonnement al dan niet in combinatie met een nieuwe smartphone.

Verder kunt u bij ons ook terecht voor abonnementen voor vast bellen, internet, tv, en verzekeringen voor uw smartphone/tablet.

Voor degenen onder u die niet vast willen zitten aan een vast mobiel telefoon en/of internetabonnement hebben wij pre-paid simkaarten van de meeste providers. U kunt bij ons uiteraard ook voor het opwaarderen van uw beltegoed terecht.

Accessoires
Voor smartphone en tablet hebben we uitgebreide sortering van accessoires in de winkel zoals hoesjes en backcovers in diverse uitvoeringen en prijsklassen, beschermingsglas of folie voor de meest gangbare merken smartphones en tablets, oplaadadapters, oplaadkabels, koptelefoons, bluetooth speakers enz….. Zoekt u iets speciaals, vraag het ons en we gaan op zoek voor u!

Smartphones en tablets
In de winkel is altijd een voorraad van de op dat moment meest gangbare typen smartphones en tablets aanwezig van de merken Samsung, Apple, Oppo, Hammer en Fysic. Zoekt u een ander toestel? Informeer naar onze leveringsmogelijkheden. Doorgaans kunnen we vrijwel ieder toestel binnen 24-48 uur leveren tegen een goede prijs. Overzetten van uw gegevens van uw huidige toestel naar uw nieuwe smartphone hoort uiteraard van zelfsprekend bij onze service!

Thuisservice
Problemen met aansluiten en instellen van uw vaste (draadloze)telefoon, de router voor uw internet, de mediabox voor uw tv? Informeer naar onze mogelijkheden van thuisservice.

Is uw pc of laptop traag geworden? Ondervindt u onverklaarbare problemen tijdens gebruik van uw computer? In samenwerking met een partner in Steenbergen worden uw problemen aan huis door ons verholpen. Informeer naar de voorwaarden.

Klanten vertellen Onze klanten geven ons gemiddeld een ! Lees hier waarom